cryptoclan downloaden

Crypto-munt die beter presteert dan Bitcoin staat op het punt het aanbod te zien verminderen

Goedgekeurd voorstel om een ​​deel van de ether die in transacties wordt gebruikt, te vernietigen

Ether heeft het afgelopen jaar al 536% gewonnen, meer dan Bitcoin

Bitcoin is een institutionele activaklasse: Novogratz

 

Ethereum blockchain-ontwikkelaars hebben een van de grootste veranderingen in het netwerk goedgekeurd sinds de oprichting in 2015, een verschuiving die nog grotere winsten in de prijs van zijn native cryptocurrency Ether zou kunnen stimuleren.

 

 

De verhuizing zal de hoeveelheid uitstaande ether verminderen door een aantal van de tokens te vernietigen elke keer dat het wordt gebruikt om transacties op ‘s werelds meest gebruikte blockchain aan te wakkeren. Bekend als EIP 1559, lost de wijziging een huidig ​​probleem op: Ethereum-gebruikers kunnen alleen inschatten hoeveel Ether nodig is om transacties te verwerken, een raadspel dat sites zoals ETH Gas Station heeft voortgebracht om mensen te helpen weten hoeveel ze moeten betalen. EIP 1559, dat onderdeel wordt van een upgrade in juli of augustus, zal een gemiddelde prijs in het netwerk zelf integreren, waardoor het raadspel overbodig wordt. Een goede cypto app vind je online.

 

Het verminderde aanbod van Ether zal waarschijnlijk leiden tot stijgende prijzen naarmate de vraag naar de munten toeneemt, zei Eric Turner, onderzoeksdirecteur bij Messari, een cryptocurrency-analysebedrijf.

 

“Dit is waarschijnlijk een van de grootste mijlpalen die we onlangs hebben gezien”, zei hij. Totdat EIP 1559 van kracht werd nadat het vrijdag was goedgekeurd, was het aanbod van Ether theoretisch oneindig, wat leidde tot kritiek dat het onderliggende monetaire beleid zwak en inflatoir was. “Nu controleren ze feitelijk de inflatie op Ethereum” en “in sommige gevallen kijk je naar negatieve inflatie, dus het is absoluut belangrijk”, zei Turner.

 

De op een na grootste cryptocurrency is het afgelopen jaar enorm gestegen

Ether heeft de afgelopen 12 maanden al een ongelooflijke prijsstijging gezien, samen met Bitcoin en andere digitale activa. Ether is het afgelopen jaar met ongeveer 560% gestegen, terwijl Bitcoin ongeveer 430% is gestegen, volgens gegevens die zijn verzameld door Bloomberg. In tegenstelling tot Ether heeft Bitcoin sinds de start in 2009 een vaste voorraad van 21 miljoen munten die ooit zullen worden gecreëerd. Dat verschil heeft ertoe geleid dat critici van Ethereum hebben gezegd dat het niet als een vergelijkbare digitale valuta als Bitcoin moet worden beschouwd. Crypto kopen welke online?

 

Tim Beiko, een senior productmanager bij ConsenSys die het protocolteam leidt dat EIP 1559 implementeert, vergeleek de huidige tariefomgeving in Ethereum met een benzinestation waar elk van de vier pompen een andere prijs heeft. In de toekomst “peilen we de vraag naar het netwerk en stellen we die gemiddelde prijs vast als onderdeel van het netwerk zelf”, zei hij. EIP 1559 “lost een bug op in de economie van Ethereum die we vanaf het begin kenden.”

 

Het voorstel zal ook een vreemde functie in Ethereum veranderen die niemand echt zag aankomen. Gebruikers kunnen nu een Ethereum-mijnwerker betalen om hun transactie te verwerken met een creditcard of een andere cryptocurrency, waardoor de rol van Ether in zijn eigen blockchain wordt ondermijnd, zei Beiko. EIP 1559 maakt Ether de enige manier om te betalen voor transacties op het netwerk.

 

“Het versterkt de rol van Ether in het ecosysteem”, zei hij.